Vi söker Produktionsledare/produktionsutvecklare!

2020-11-20

AB Svensson & Linnér i Rörvik, grundat 1914, är en välrenommerad underleverantör med formpressat faner och massivträ som specialitet. I det Småländska Möbelriket har vi gjort oss kända för att leverera lösningar av hög kvalité, formgivna av välkända designers. Tillsammans med ledande kunder inom möbelbranschen utvecklar vi moderna och funktionella lösningar för att möta framtidens utmaningar. Produkterna vi tillverkar är främst till möbler. Tillverkningen sker i våra två fabrikslokaler i Rörvik där vi är ca 40 anställda och omsätter ca 45 MSEK. Vi är idag FSC certifierade och arbetar tillsammans med våra kunder för att skapa hållbara produkter och produktionsmetoder. Läs mer på: svensson-linner.se

AB Svensson & Linnér befinner sig i en spännande utvecklingsfas och behöver utöka organisationen med en Produktionsledare.

Detta är en nyinrättad nyckelposition i företaget där ditt huvudsakliga uppdrag är att tillsammans med VD  driva och leda produktionen med kontinuerlig teknikutveckling och förbättringsarbete.  Du kommer ha personalansvar för 35 väldigt kompetenta medarbetare.

Tjänsten innebär en stor mix av roliga och utmanande arbetsuppgifter med inriktning:

  • Produktionsledning, resurs- och kapacitetsplanering.
  • Teknikutveckling/Utveckling av produktionsutrustning.
  • Förbättringsarbete/Nyckeltal.
  • Utveckling av arbetsinstruktioner/Metodutveckling.

För att lyckas i tjänsten behöver du lämplig utbildningsbakgrund och några års yrkeserfarenhet från tillverkande industri som Produktionsledare, där du framgångsrikt drivit förbättringsarbete och produktionsutveckling. Du får gärna vara i början av din karriär, och gilla att arbeta i ett högt tempo, med stort engagemang.  

Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom automation och en bra verktygslåda inom "Lean". Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift och vara van att leda och driva projekt.

Som person vill vi att du drivs  av utveckling med förmåga att på ett strukturerat sätt omsätta idéer till konkreta förbättringar och produktionssprojekt som ökar vår konkurrenskraft. Du är en naturlig ledare med hög samarbetsförmåga, och kan på ett professionellt sätt hantera interna och externa kundrelationer.

Visst låter detta som en  spännande tjänst?

I denna rekrytering samarbetar AB Svensson & Linnér med Codeq AB. Kontakta gärna oss för mera information: Magnus Ryberg, 070 271 69 77.

Placeringsort: Rörvik

Ansökan senast 11 december 2020 via www.codeq.se.

Ansvarig rekryterare

Magnus Ryberg
magnus.ryberg@codeq.se