Jobba hos oss

Lediga tjänster - Svennsson & Linnér AB

AB Svensson & Linnér i Rörvik, grundat 1914, är en välrenommerad underleverantör med formpressat faner och massivträ som specialitet. I det Småländska Möbelriket har vi gjort oss kända för att leverera lösningar av hög kvalité, formgivna av välkända designers. Tillsammans med ledande kunder inom möbelbranschen utvecklar vi moderna och funktionella lösningar för att möta framtidens utmaningar. Produkterna vi tillverkar är främst till möbler. Tillverkningen sker i våra två fabrikslokaler i Rörvik där vi är ca 35 anställda och omsätter ca 50 MSEK. Vi är idag FSC certifierade och arbetar tillsammans med våra kunder för att skapa hållbara produkter och produktionsmetoder. Läs mer på: svensson-linner.se

TRÄINDUSTRIARBETARE

Vi arbetar med många olika typer av material bl.a. faner, massiv trä, laminat, folier, plywood och plast.
Vi söker alltid kompetent folk som vill jobba med formpressning av fanér, limning och pressning.

Själva jobbet lär du dig på plats men ett krav är att du tidigare jobbat inom industrin och gärna i träindustri.

Har du tidigare jobbat med CNC eller Robotceller så är det ett plus men inget krav.
Du som söker jobbet ska ha viljan och motivationen att jobba inom industrin och att kunna jobba 2 skift.
För att kunna klara av jobbet behöver du kunna läsa och förstå instruktioner på svenska.

Ansökan skickar du till: info@svensson-linner.se
Märk ansökan med "ansökan industriarbetare" 
Kontaktperson: Anders Roos

PRODUKTIONSLEDARE - TILLSATT !

AB Svensson & Linnér befinner sig i en spännande utvecklingsfas och behöver utöka organisationen med en Produktionsledare.

Detta är en nyinrättad nyckelposition i företaget där ditt huvudsakliga uppdrag är att tillsammans med VD  driva och leda produktionen med kontinuerlig teknikutveckling och förbättringsarbete.  Du kommer ha personalansvar för 35 väldigt kompetenta medarbetare.

Tjänsten innebär en stor mix av roliga och utmanande arbetsuppgifter med inriktning:

  • Produktionsledning, resurs- och kapacitetsplanering.
  • Teknikutveckling/Utveckling av produktionsutrustning.
  • Förbättringsarbete/Nyckeltal.
  • Utveckling av arbetsinstruktioner/Metodutveckling.

För att lyckas i tjänsten behöver du lämplig utbildningsbakgrund och några års yrkeserfarenhet från tillverkande industri som Produktionsledare, där du framgångsrikt drivit förbättringsarbete och produktionsutveckling. Du får gärna vara i början av din karriär, och gilla att arbeta i ett högt tempo, med stort engagemang.  

Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom automation och en bra verktygslåda inom "Lean". Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift och vara van att leda och driva projekt.

Som person vill vi att du drivs  av utveckling med förmåga att på ett strukturerat sätt omsätta idéer till konkreta förbättringar och produktionssprojekt som ökar vår konkurrenskraft. Du är en naturlig ledare med hög samarbetsförmåga, och kan på ett professionellt sätt hantera interna och externa kundrelationer.

Visst låter detta som en  spännande tjänst?

I denna rekrytering samarbetar AB Svensson & Linnér med Codeq AB. Kontakta gärna oss för mera information: Magnus Ryberg, 070 271 69 77.

Placeringsort: Rörvik

Ansökan senast 11 december 2020 via www.codeq.se.