Mästare på formpressning

...men vi kan mycket annat också!

Formpressning

Vi ser formpressning som vår specialitet. Med en oerhörd variationsrikedom är böjträ de stora möjligheternas material! Svensson & Linnér är då den naturliga samarbetspartnern.

Vi kan med vår kunskap, flexibilitet och våra resurser förverkliga just Dina idéer och projekt. Till det används den senaste datatekniken, kvalificerade CNC-maskiner och 100-årig erfarenhet. 

Massivträ

En stor del av vår bearbetning sker också i massivträ då vi har stor maskinkapacitet för CNC, putsning och montering.
Vi kan erbjuda maskin bearbetning av i stort sett alla typer av ämnen och träslag och många produkter idag består av massiva underreden, men någon form av formpressad ovandel, t.ex. stolar, fåtöljer osv.

Lackering

I vår moderna lackeringsanläggning hanterar vi både vatten, syra, olja och bets. Vi har modern lackerings robot som vi använder till större serier och mindre serier lackerar vi med manuell spruta. I samband med lackeringsavdelningen har vi också en avdelning för lackslip som någon ser över alla produkter innan topplacken läggs på.  

Kompletta Produkter

Vi besitter stor kunskap och arbetar tillsammans med våra kunder för att hela tiden utveckla nya produkter. Vi tillverkar både komponenter och helt färdiga produkter. Det enda som sätter gränserna är Din fantasi!

Produkterna kan vara t.ex. möbler, inredningar, väggpaneler, bilar, husvagnar eller kök. Vad som helst där vår teknik och vårt kunnande kan passa in. Vi arbetar med många olika typer av material bl.a. faner, massiv trä, folier, plywood och plast. Vi utför även viss slutmontering och klädsel, där vi också kan packa den färdiga produkten i våra kunders slutemballage för direkt transport till slutkund.

Formpressning - Böjträ
Böjträ - Formpressning produktionen